08/02/2019 08/02/2019 Συνεχίζονται οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος. Οι συναντήσεις θα είναι μηνιαίες και αποτελούν μία ευκαιρία που παρέχει η Ιερά Μητρόπολη στους γονείς και υποψήφιους γονείς, ώστε να μάθουν πως μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες. Η πρώτη συνάντηση για...
08 Φεβρουαρίου, 2019 - 16:17

Ι.Μ. Αργολίδος: «Παιδαγωγία και πατρότητα»

Διαδώστε:
Ι.Μ. Αργολίδος: «Παιδαγωγία και πατρότητα»

Συνεχίζονται οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος. Οι συναντήσεις θα είναι μηνιαίες και αποτελούν μία ευκαιρία που παρέχει η Ιερά Μητρόπολη στους γονείς και υποψήφιους γονείς, ώστε να μάθουν πως μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Η πρώτη συνάντηση για το 2019 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 6:30 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πυργέλλας.

Ομιλητής θα είναι ο Ομότιμος Καθηγητής Φιλοσοφίας και συγγραφέας κ. Χρήστος Γιανναράς με θέμα: «Παιδαγωγία και πατρότητα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων