19/05/2024 19/05/2024 Μία σειρά από εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο για την θλιβερή επέτειο της Ημέρας της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, την Κυριακή 19 Μαΐου 2024. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, Ιερουργούντος του εφημερίου π. Παναγιώτη Κιντή. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο της Βουλής, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, των Ενόπλων...
19 Μαΐου, 2024 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2024 - 13:03

Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στο Ναύπλιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στο Ναύπλιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μία σειρά από εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο για την θλιβερή επέτειο της Ημέρας της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, την Κυριακή 19 Μαΐου 2024.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, Ιερουργούντος του εφημερίου π. Παναγιώτη Κιντή. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο της Βουλής, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας , του Δήμου, των Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων και του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας, στο Μνημείο του Δημητρίου Υψηλάντη (Πλατεία Τριών Ναυάρχων ).

Στην συνέχει τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ένδοξων νεκρών του Έθνους.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, ενώ ακολουθήσει εκδήλωση μνήμης από τον Σύλλογο Ποντίων Αργολίδας «Η Παναγία Σουμελά» και Ποντιακούς χορούς από το σύλλογο Ποντίων Αργολίδας .


STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων