18/05/2019 18/05/2019 Με επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου  2019 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο ημερήσιο προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Αιγίνης. Οι 600 και πλέον πιστοί των ενοριών της Μητροπόλεως Αργολίδος με τη συνοδεία των Ιερέων τους και επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεκτάριο απέπλευσαν από το λιμάνι της Αρχ. Επιδαύρου με προορισμό την...
18 Μαΐου, 2019 - 18:01

Με 600 προσκυνητές ο Μητροπολίτης Αργολίδος στην Αίγινα

Διαδώστε:
Με 600 προσκυνητές ο Μητροπολίτης Αργολίδος στην Αίγινα

Με επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου  2019 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο ημερήσιο προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Αιγίνης. Οι 600 και πλέον πιστοί των ενοριών της Μητροπόλεως Αργολίδος με τη συνοδεία των Ιερέων τους και επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεκτάριο απέπλευσαν από το λιμάνι της Αρχ. Επιδαύρου με προορισμό την Αίγινα. Φθάνοντας στο νησί κατευθύνθηκαν προς τον περικαλλέστατο Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου όπου και εψάλλει Ιερά Παράκληση.

Στη συνέχεια προσκύνησαν τα χαριτόβρυτα λείψανα του Αγίου και τον τάφο του στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε με συντομία στο λόγο του στη ταπείνωση του Αγίου Νεκταρίου και στην υπομονή στις δοκιμασίες και τις θλίψεις του. Ευχήθηκε σε όλους τους χριστιανούς που συμμετείχαν στο προσκύνημα ο Άγιος να είναι βοηθός και προστάτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων