23/09/2019 23/09/2019 Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου επισκέφτηκε τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο καθώς και τον Ιστορικό ναό του Αγίου Νικολάου ,Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019. Ο Γενικός Γραμματέας συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριο, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ.. Κωστούρο, την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας Άλκηστις Παπαδημητρίου και κλιμακίου...
23 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15:05

Ναούς του Ναυπλίου επισκέφθηκε ο Γ.Γ. Πολιτισμού

Διαδώστε:
Ναούς του Ναυπλίου επισκέφθηκε ο Γ.Γ. Πολιτισμού

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου επισκέφτηκε τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο καθώς και τον Ιστορικό ναό του Αγίου Νικολάου ,Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019.

Ο Γενικός Γραμματέας συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριο, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ.. Κωστούρο, την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας Άλκηστις Παπαδημητρίου και κλιμακίου του Υπουργείου Πολιτισμού ενημερώθηκε για την κατάσταση του ναού και την μελέτη της πρώτης φάσης αποκατάστασης. Ο κύριος Διδασκάλου διαβεβαίωσε πως θα κάνει οτι περνάει από το χέρι του για να προχωρήσει και αυτό το έργο αποκατάστασης του ιστορικού ναού του Ναυπλίου.

hdr

hdr

hdr

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων