21/01/2020 21/01/2020 Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ.  Νεκτάριος την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020. Ο Μητροπολίτης   Αργολίδος ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και ένα καλύτερο 2020. Χαιρετισμό απεύθυναν ο διευθυντής του Ραδιοφωνικού σταθμού  Γεώργιος Καζάς ,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ι.Μαλτέζος  , ο πρόεδρος των φίλων του...
21 Ιανουαρίου, 2020 - 22:40
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2020 - 22:33

Ο Μητρ. Αργολίδας ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Ρ/Σ της Μητροπόλεως

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Αργολίδας ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Ρ/Σ της Μητροπόλεως

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ.  Νεκτάριος την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020.

Ο Μητροπολίτης   Αργολίδος ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και ένα καλύτερο 2020.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο διευθυντής του Ραδιοφωνικού σταθμού  Γεώργιος Καζάς ,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ι.Μαλτέζος  , ο πρόεδρος των φίλων του Ραδιοφώνου της Μητροπόλεως Αργολίδος Γ.Φελέκης .

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν Ιερείς της Μητροπόλεως Αργολίδος , υπάλληλοι και φίλοι του Ραδιοφωνικού σταθμού και του εκκλησιαστικού βιβλιοπωλείου της Μητροπόλεως η ΄΄Επιστροφή».

Ο Μητροπολίτης αντάλλαξε ευχές με όλους κι έδωσε δώρο από ένα βιβλίο.

Ομιλία απεύθυνε ο Γενικός Αρχιερατικός της Μητροπόλεως Αργολίδας πρωτοπρεσβύτερος π. Πέτρος Αθανασόπουλος ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων την ουσιαστική σημασία και σπουδαιότητα των  εκκλησιαστικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών μέσων στην προσπάθεια μετάδοσης του θείου μηνύματος.

Η εκδήλωση έκλεισε μουσικά με ακορντεόν από τον Ιερέα π. Δημήτριο Κρουσταλάκη.

rbt

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων