17/06/2019 17/06/2019 Στο Ναύπλιο πανηγύρισε όλως ιδιαιτέρως ο Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου. Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ.Νεκτάριος. Στο τέλος του εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της ιερής εικόνας παιανιζούσης της Δημοτικής φιλαρμονικής Ναυπλίου. Χαρακτηριστικό το πλήθος του κόσμου και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά τα οποία μάλιστα συμμετείχαν και ενεργά στους...
17 Ιουνίου, 2019 - 10:08
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2019 - 10:09

Ο Μητρ.Αργολίδος στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Αργολίδος στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου

Στο Ναύπλιο πανηγύρισε όλως ιδιαιτέρως ο Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου. Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ.Νεκτάριος.

Στο τέλος του εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της ιερής εικόνας παιανιζούσης της Δημοτικής φιλαρμονικής Ναυπλίου.

Χαρακτηριστικό το πλήθος του κόσμου και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά τα οποία μάλιστα συμμετείχαν και ενεργά στους εορτασμούς του Αγίου Πνεύματος.

Παρευρέθηκαν, οι βουλευτές Αργολίδος Γ.Γκιόλας , Γ.Ανδριανός και Γ.Μανιάτης , ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος , οi Υποψηφιοι βουλευτές Γ. Γαβρήλος και  Α.Πουλάς , ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων Χρ. Γραμματικόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Γ.Καχριμάνης , ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Α. Λυκομήτρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου – Σμυρναίου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γ. Μαστοράκος, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη, Π.Λέντζος  και πλήθος κόσμου.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων