28/06/2022 28/06/2022 Σε μία υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος υποδέχθηκε και δεξιώθηκε τους απόφοιτους μαθητές όλων των Λυκείων της Αργολίδος στο κέντρο εστίασης Κολιζέρας στις πανέμορφες Μυκήνες. Κατά την διάρκεια του δείπνου ο Μητροπολίτης μίλησε στους απόφοιτους μαθητές και τους ευχήθηκε μία καλή πορεία στην ζωή τους, ενώ τους έδωσε ως ευλογία ένα...
28 Ιουνίου, 2022 - 10:03

O Μητροπολίτης Αργολίδος δείπνησε με τους μαθητές όλων των Λυκείων της μητροπολιτικής του περιφέρειας

Διαδώστε:
O Μητροπολίτης Αργολίδος δείπνησε με τους μαθητές όλων των Λυκείων της μητροπολιτικής του περιφέρειας

Σε μία υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος υποδέχθηκε και δεξιώθηκε τους απόφοιτους μαθητές όλων των Λυκείων της Αργολίδος στο κέντρο εστίασης Κολιζέρας στις πανέμορφες Μυκήνες.

Κατά την διάρκεια του δείπνου ο Μητροπολίτης μίλησε στους απόφοιτους μαθητές και τους ευχήθηκε μία καλή πορεία στην ζωή τους, ενώ τους έδωσε ως ευλογία ένα βιβλίο με την ζωή και το έργο του Αγίου Λουκά του Ιατρού, με ιδιόχειρη αφιέρωση στον κάθε μαθητή χωριστά.

Η βραδιά έκλεισε με τις ευχές όλων για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά.

Στο δείπνο παραβρέθηκαν ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Β.Πολύδωρας, διευθυντές και καθηγητές των Λυκείων Αργολίδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων