29/12/2023 30/12/2023 Με κάθε επισημότητα και όπως ορίζει το πρωτόκολλο τελέστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου 2023 η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Άργους-Μυκηνών με επικεφαλής τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, Γιάννη Μαλτέζο. Κυρίαρχο στοιχείο της ημέρας οι ευχές όλων προς όλους για μια δημιουργική και παραγωγική θητεία προς όφελος των πολιτών και του Δήμου. Η...
29 Δεκεμβρίου, 2023 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2023 - 21:40

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στην ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Άργους-Μυκηνών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στην ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Άργους-Μυκηνών

Με κάθε επισημότητα και όπως ορίζει το πρωτόκολλο τελέστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου 2023 η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Άργους-Μυκηνών με επικεφαλής τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, Γιάννη Μαλτέζο. Κυρίαρχο στοιχείο της ημέρας οι ευχές όλων προς όλους για μια δημιουργική και παραγωγική θητεία προς όφελος των πολιτών και του Δήμου.

Η ορκωμοσία τελέστηκε στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου, πλαισιωμένου από ιερείς της πόλης.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων