27/10/2019 27/10/2019 Στη σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος θα μιλήσει την Τρίτη 5 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος με θέμα:« Γονείς κατ’ εικόνα Θεού». Αναλυτικότερα με βάση το ανακοινωθέν της ΙΜ Αργολίδος αναφέρεται”Σας ενημερώνουμε ότι με τη μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νεκταρίου, συνεχίζονται οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος....
27 Οκτωβρίου, 2019 - 13:55

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού στη σχολή Γονέων Αργολίδος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λεμεσού στη σχολή Γονέων Αργολίδος

Στη σχολή Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος θα μιλήσει την Τρίτη 5 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος με θέμα:« Γονείς κατ’ εικόνα Θεού».

Αναλυτικότερα με βάση το ανακοινωθέν της ΙΜ Αργολίδος αναφέρεται”Σας ενημερώνουμε ότι με τη μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νεκταρίου, συνεχίζονται οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος. Οι συναντήσεις  είναι μηνιαίες και αποτελούν μία ευκαιρία που παρέχει η Ιερά Μητρόπολη στους γονείς και υποψήφιους γονείς, ώστε να μάθουν πως μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου  στις 6:00 το απόγευμα, στο Κέντρο «Πανταζής Royal” στη Δαλαμανάρα  ομιλητής θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος με θέμα: « Γονείς κατ’ εικόνα Θεού». Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, θα λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, επικοινωνείστε με τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως  στα τηλ. (27520) 28645, 27328 εσωτ. 2 (καθημερινές 10:30-13:00). Email: [email protected]

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων