12/11/2020 12/11/2020 Ο πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου από τη Ν.Κίο Αργολίδας στο στούντιο του π. Ηλία Γάτσιου Δύο Ιερείς από την Μητρόπολη της Αργολίδας, πατέρας και γιος, ξεκίνησαν και πάλι να τελούν τις Ιερές Ακολουθίες από στούντιο που δημιούργησαν οι ίδιοι μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Κίο Αργολίδας το καιρό του πρώτου lockdown...
12 Νοεμβρίου, 2020 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2020 - 21:06

Ο πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στο στούντιο της Ν. Κίου

Διαδώστε:
Ο πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στο στούντιο της Ν. Κίου

Ο πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου από τη Ν.Κίο Αργολίδας στο στούντιο του π. Ηλία Γάτσιου

Δύο Ιερείς από την Μητρόπολη της Αργολίδας, πατέρας και γιος, ξεκίνησαν και πάλι να τελούν τις Ιερές Ακολουθίες από στούντιο που δημιούργησαν οι ίδιοι μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Κίο Αργολίδας το καιρό του πρώτου lockdown που έφερε η πανδημία του κορωνοϊού.

Πρόκειται για τους Ιερείς, πρωτοπρεσβύτερο π. Δημοσθένη Γάτσιο και π. Ηλία Γάτσιο, εφημέριοι και οι δύο στους Ιερούς ναούς Αγίας Ειρήνης και Θεομάνας της Νέας Κίου του Δήμου Άργους Μυκηνών, μιας προσφυγικής κωμόπολης με όλους τους κατοίκους να έχουν καταγωγή από την Κίο της Μικράς Ασίας απόγονοι προσφύγων και οι ίδιοι.

Μέσα από ένα στούντιο ηχοληψίας που έφτιαξε ο π. Ηλίας στο σπίτι που μένουν στη Νέα Κίο, μεταδίδουν τον εσπερινό και τις παρακλήσεις μέσω Ιντερνέτ στους ακροατές τους.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων