20/05/2020 20/05/2020 Η πόλη του Ναυπλίου τιμά τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη στην μεγαλύτερη συνοικία της πόλης το Νέο Βυζάντιο ή Συνοικισμό. Την παραμονή της εορτής, Τετάρτη 20 Μαΐου 202,0 τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός από τους Ιεροκήρυκες της Μητροπόλεως Αργολίδας π. Χρυσόστομο Παπουλέση και π. Χρυσόστομο Μιχαλόπουλο. Φέτος, δεν πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας των Αγίων Κωνσταντίνου...
20 Μαΐου, 2020 - 22:42
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2020 - 22:46

Οι Ναυπλιώτες τίμησαν τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη

Διαδώστε:
Οι Ναυπλιώτες τίμησαν τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη

Η πόλη του Ναυπλίου τιμά τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη στην μεγαλύτερη συνοικία της πόλης το Νέο Βυζάντιο ή Συνοικισμό. Την παραμονή της εορτής, Τετάρτη 20 Μαΐου 202,0 τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός από τους Ιεροκήρυκες της Μητροπόλεως Αργολίδας π. Χρυσόστομο Παπουλέση και π. Χρυσόστομο Μιχαλόπουλο.

Φέτος, δεν πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης λόγω των μέτρων της κυβέρνησης για την εξάπλωση του κορονοϊού. Στον ιερό ναό είχαν τεθεί προς προσκύνηση τεμάχιο λειψάνου των Αγίων.

Ο Εφημέριος του ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Φρίμης, στο τέλος του εσπερινού , ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους πιστούς που τίμησαν με την αγάπη τους, τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων