05/10/2023 05/10/2023 Παραδόθηκαν τα κλινοσκεπάσματα, νερά και άλλα είδη που συγκεντρώθηκαν στο Ναύπλιο για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας από Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος. Η παράδοση έγινε από Ιερείς της Μητροπόλεώς στις Ενορίες Μαραθέας και Κόρδας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων. “Ευχαριστίες σ’ όλους όσους συνεισέφεραν για τη συγκέντρωση, μεταφορά και παράδοση των ειδών”, αναφέρει η...
05 Οκτωβρίου, 2023 - 14:49
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2023 - 14:55

Παραδόθηκαν τα είδη πρώτης ανάγκης από την Μητρόπολη Αργολίδας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Διαδώστε:
Παραδόθηκαν τα είδη πρώτης ανάγκης από την Μητρόπολη Αργολίδας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Παραδόθηκαν τα κλινοσκεπάσματα, νερά και άλλα είδη που συγκεντρώθηκαν στο Ναύπλιο για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας από Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος.

Η παράδοση έγινε από Ιερείς της Μητροπόλεώς στις Ενορίες Μαραθέας και Κόρδας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων. “Ευχαριστίες σ’ όλους όσους συνεισέφεραν για τη συγκέντρωση, μεταφορά και παράδοση των ειδών”, αναφέρει η Μητρόπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων