30/08/2022 30/08/2022 Η χορωδία της «Αγίας Μαρίας» MIOVENI – ARGES από την Ρουμανία επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδος. Οι χορωδοί, στις 29 Αυγούστου 2022,  έψαλλαν εκκλησιαστικούς ύμνους και στην συνέχεια επισκέφθηκαν το Εκκλησιαστικό Μουσείο του Ναού και τις εγκαταστάσεις του συσσιτίου, όπου και ενημερώθηκαν για το φιλανθρωπικό έργο της ενορίας και της...
30 Αυγούστου, 2022 - 20:47
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2022 - 20:48

Ρουμάνικη χορωδία στον Ι.Ν της Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο (ΒΙΝΤΕΟ / ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ρουμάνικη χορωδία στον Ι.Ν της Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο (ΒΙΝΤΕΟ / ΦΩΤΟ)

Η χορωδία της «Αγίας Μαρίας» MIOVENI – ARGES από την Ρουμανία επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδος.

Οι χορωδοί, στις 29 Αυγούστου 2022,  έψαλλαν εκκλησιαστικούς ύμνους και στην συνέχεια επισκέφθηκαν το Εκκλησιαστικό Μουσείο του Ναού και τις εγκαταστάσεις του συσσιτίου, όπου και ενημερώθηκαν για το φιλανθρωπικό έργο της ενορίας και της Ιεράς Μητρόπολης.

Η επικεφαλής της χορωδίας,  αντάλλαξε αναμνηστικά δώρα με τον Εφημέριο του Ναού π. Ελευθέριο Μίχο, ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη της χορωδίας για την επίσκεψη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων