15/02/2020 15/02/2020 Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Πελοποννήσου, που εδρεύει στην Αργολίδα, έκοψε το πρωί του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου. Την Αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβ.  Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος και έκοψε ο πρόεδρος της Ένωσης κ.  Παναγιώτης Οικονόμου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός,...
15 Φεβρουαρίου, 2020 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 15/02/2020 - 12:51

Στην Ένωση Τυφλών Αν. Πελοποννήσου ο Μητροπολίτης Νεκτάριος

Διαδώστε:
Στην Ένωση Τυφλών Αν. Πελοποννήσου ο Μητροπολίτης Νεκτάριος

Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Πελοποννήσου, που εδρεύει στην Αργολίδα, έκοψε το πρωί του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου.

Την Αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβ.  Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος και έκοψε ο πρόεδρος της Ένωσης κ.  Παναγιώτης Οικονόμου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός, Γ. Γκιόλας και Α. Πουλάς, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Ιωάννης Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Νίκος Γκαβούνος ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, ο τοπικός σύμβουλος Άργους Α. Σαρρής και πολλά μέλη της ένωσης.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων