05/09/2020 05/09/2020 Επίσκεψη στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος στον Φάρμακα Αργολίδος που βρίσκονται υπό ανακατασκευή πραγματοποίησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος μαζί με κληρικούς της Μητροπόλεως και τις οικογένειές τους καθώς και άλλα στελέχη της Μητροπόλεως. Από τον Δήμο Άργους-Μυκηνών παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Γκαβούνος και ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Σαρρής. Είναι...
05 Σεπτεμβρίου, 2020 - 10:40
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2020 - 10:50

Στις υπό κατασκευή κατασκηνώσεις ο Μητροπολίτης Αργολίδος

Διαδώστε:
Στις υπό κατασκευή κατασκηνώσεις ο Μητροπολίτης Αργολίδος

Επίσκεψη στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος στον Φάρμακα Αργολίδος που βρίσκονται υπό ανακατασκευή πραγματοποίησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος μαζί με κληρικούς της Μητροπόλεως και τις οικογένειές τους καθώς και άλλα στελέχη της Μητροπόλεως.

Από τον Δήμο Άργους-Μυκηνών παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Γκαβούνος και ο Τοπικός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Σαρρής.

Είναι γνωστό πως μετά από την παραχώρηση των κατασκηνώσεων τα τελευταία χρόνια από τον Δήμο Άργους- στην Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος, ο Σεβασμιώτατος καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το επόμενο καλοκαίρι να υποδεχθούν τα παιδιά και τους νέους της Αργολίδος.

Χτισμένες σε υψόμετρο 1050μ. μέσα σ’ ένα θαυμάσιο ελατοδάσος, οι κατασκηνώσεις ανακαινίζονται μ΄ όλες τις σύγχρονες και νόμιμες προδιαγραφές.

Ο Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος ξενάγησε όλους στο χώρο της κατασκήνωσης, τους μίλησε για τα έργα που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια, τα σχέδια και τις προοπτικές που ανοίγονται για τα νέα παιδιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων