01/05/2021 01/05/2021 Με κάθε λαμπρότητα τελέσθηκε η Ακολουθία της Αναστάσεως στον καθεδρικό Ιερό ναό του Αγίου Πέτρου στην πόλη του Άργους , Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου 2021. Την Αναστάσιμη ακολουθία και την θεία λειτουργία, τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος . Κατά τη διάρκεια της ακολουθίας , όταν ο επίσκοπος έψελνε το Χριστός Ανέστη , ο ουρανός φωτίστηκε...
01 Μαΐου, 2021 - 22:23

Στο Άργος τέλεσε την Ακολουθία της Αναστάσεως ο Μητροπολίτης Αργολίδος

Διαδώστε:
Στο Άργος τέλεσε την Ακολουθία της Αναστάσεως ο Μητροπολίτης Αργολίδος

Με κάθε λαμπρότητα τελέσθηκε η Ακολουθία της Αναστάσεως στον καθεδρικό Ιερό ναό του Αγίου Πέτρου στην πόλη του Άργους , Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου 2021. Την Αναστάσιμη ακολουθία και την θεία λειτουργία, τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος .

Κατά τη διάρκεια της ακολουθίας , όταν ο επίσκοπος έψελνε το Χριστός Ανέστη , ο ουρανός φωτίστηκε από τα πολύχρωμα Βεγγαλικά ,μία προσφορά από το Δήμο Άργους Μυκηνών.

Στην Αναστάσιμη ακολουθία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ,ο Δήμαρχος Αργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος , αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου. Ο Μητροπολίτης Αργολίδας στο Αναστάσιμο μόνιμα του ,τόνισε μεταξύ άλλων για ότι καλύτερο για την Ελλάδα και γρήγορα να ξεπεράσουμε την πανδημία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων