01/03/2020 01/03/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος την Κυριακή της Τυρινής, χοροστάτησε στον Πρώτο Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ενοριακό Ἱ.Ν. Αγίου Νικολάου στο Αργος παρουσία όλου του κλήρου της πόλεως. Στο τέλος τον Εσπερινού, ο Μητροπολίτης πραγματοποίησε το καθιερωμένο κήρυγμα.               Απόψε στους ιερούς ναούς τελείται ο πρώτος κατανυκτικός εσπερινός, ο επονομαζόμενος...
01 Μαρτίου, 2020 - 20:05
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2020 - 20:20

«Συγχωρέθηκαν» στο Άργος (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
«Συγχωρέθηκαν» στο Άργος (ΦΩΤΟ)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος την Κυριακή της Τυρινής, χοροστάτησε στον Πρώτο Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ενοριακό Ἱ.Ν. Αγίου Νικολάου στο Αργος παρουσία όλου του κλήρου της πόλεως.

Στο τέλος τον Εσπερινού, ο Μητροπολίτης πραγματοποίησε το καθιερωμένο κήρυγμα.

 

 

 

 

 

 

 

Απόψε στους ιερούς ναούς τελείται ο πρώτος κατανυκτικός εσπερινός, ο επονομαζόμενος της συγχωρήσεως, εν όψει της εισόδου μας στο στάδιο των αγώνων της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και κάθε Κυριακή ο κατανυκτικός εσπερινός. Με τον εσπερινό της συγγνώμης, που τελείται το εσπέρας της Κυριακής της Τυρινής, η Εκκλησία του Χριστού μας ανοίγει την Μεγάλη Τεσσαρακοστή.

Η κατανυκτική αυτή περίοδος μετανοίας προσφέρεται ως τρόπος ζωής. Τρόπος ζωής που θα φέρει την συγχώρηση από τον Θεό, αλλά και από τους αδελφούς μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων