09/11/2019 09/11/2019 Στις 9 Νοεμβρίου, εορτή του Αγίου Νεκταρίου Αρχιεπισκόπου Πενταπόλεως του εν Αιγίνῃ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος έχει την ονομαστική του εορτή. Το Σάββατο  9 Νοεμβρίου 2019, ο Μητροπολίτης Αργολίδος  Νεκτάριος χοροστάτησε και ιερούργησε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη πόλη του Ναυπλίου. Το θείο λόγο κήρυξε ο Γενικός Αρχιερατικός της μητροπόλεως Αργολίδος...
09 Νοεμβρίου, 2019 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2019 - 12:31

Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Αργολίδος

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Αργολίδος

Στις 9 Νοεμβρίου, εορτή του Αγίου Νεκταρίου Αρχιεπισκόπου Πενταπόλεως του εν Αιγίνῃ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος έχει την ονομαστική του εορτή.

hdr

Το Σάββατο  9 Νοεμβρίου 2019, ο Μητροπολίτης Αργολίδος  Νεκτάριος χοροστάτησε και ιερούργησε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη πόλη του Ναυπλίου.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Γενικός Αρχιερατικός της μητροπόλεως Αργολίδος πρωτοπρεσβύτερος Πέτρος Αθανασόπουλος.

Μετά τη Θεία Λειτουργία ο Σεβ. Μητροπολίτης Νεκτάριος δέχθηκε ευχές στο Γραφείο του στο Επισκοπείο από Ιερείς και πολίτες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων