17/05/2022 17/05/2022 Μαθητές από την Β΄ τάξη του 2ου Λυκείου Ναυπλίου βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 17 Μαΐου στο Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου. Οι μαθητές στα πλαίσια του προγράμματος εθελοντισμού που υλοποιεί το σχολείο βοήθησαν στην παρασκευή του φαγητού, ενώ σημαντική ήταν η βοήθεια τους και στην Ιματιοθήκη της Αγάπης που λειτουργεί στον ίδιο χώρο. Οι μαθητές...
17 Μαΐου, 2022 - 12:31
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2022 - 12:35

“Χέρι βοηθείας” από μαθητές του 2ου Λυκείου Ναυπλίου στο Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας

Διαδώστε:
“Χέρι βοηθείας” από μαθητές του 2ου Λυκείου Ναυπλίου στο Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας

Μαθητές από την Β΄ τάξη του 2ου Λυκείου Ναυπλίου βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 17 Μαΐου στο Συσσίτιο της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου.

Οι μαθητές στα πλαίσια του προγράμματος εθελοντισμού που υλοποιεί το σχολείο βοήθησαν στην παρασκευή του φαγητού, ενώ σημαντική ήταν η βοήθεια τους και στην Ιματιοθήκη της Αγάπης που λειτουργεί στον ίδιο χώρο.

Οι μαθητές και οι καθηγητές συνοδοί τους ξεναγήθηκαν από τον εφημέριο του Ι. Ναού Ευαγγελίστριας π. Ελευθέριο Μίχο στο εκκλησιαστικό Μουσείο του Ναού και ενημερώθηκαν για τα ιστορικά εκθέματα. Η δράση έκλεισε με κέρασμα από το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ναού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων