15/01/2024 16/01/2024 Τεμάχιο Ιερού λειψάνου της Οσίας Γαβριηλίας κόμισε προς προσκύνηση στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος – Μιδέας (Μέρμπακα), ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024. Ακολούθησε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος και κατόπιν πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Σεβασμιώτατο με θέμα την ζωή και το έργο της Οσίας Γαβριηλίας. Ακολούθησε η...
15 Ιανουαρίου, 2024 - 21:58
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2024 - 1:02

Υποδοχή Ιερού Λειψάνου της Οσίας Γαβριηλίας στο Μέρμπακα Αργολίδας

Διαδώστε:
Υποδοχή Ιερού Λειψάνου της Οσίας Γαβριηλίας στο Μέρμπακα Αργολίδας

Τεμάχιο Ιερού λειψάνου της Οσίας Γαβριηλίας κόμισε προς προσκύνηση στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος – Μιδέας (Μέρμπακα), ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024.

Ακολούθησε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος και κατόπιν πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Σεβασμιώτατο με θέμα την ζωή και το έργο της Οσίας Γαβριηλίας.

Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της ενορίας.

Στην συνέχεια η χορωδία του παραρτήματος Λυκείου Ελληνίδων Άργους, υπό τη διεύθυνση του χοράρχη Ιωάννη Χαβιαρλή, έψαλλε επίκαιρους ύμνους και κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδος.

Στην έναρξη της εκδήλωσης ο εφημέριος του Ιερού Ναού π. Ιωάννης Μητροσύλης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδος για την τιμή που έκανε να κομίσει το Ιερό Λείψανο της Οσίας Γαβριηλίας προς προσκύνηση και να παραβρεθεί στην εκδήλωση της ενορίας, καθώς κι όλο το κόσμο που συμμετείχε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων