12/06/2024 12/06/2024 Επί τη εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα, τελέσθηκε στις 11 Ιουνίου 2024 την εσπέρα, ο Αναστάσιμος Όρθρος μετά της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίας Ζώνης στις Αγιές Παρασκιές Πεδιάδος, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα μετά του Πανοσ. Αρχιμ. π. Φιλοθέου Πηγιάκη και του Αρχιδιακόνου π. Μαρίνου Δασκαλάκη. Ο Σεβασμιώτατος...
12 Ιουνίου, 2024 - 11:10
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2024 - 10:59

Απόδοση της εορτής του Πάσχα στις Αγιές Παρασκιές

Διαδώστε:
Απόδοση της εορτής του Πάσχα στις Αγιές Παρασκιές

Επί τη εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα, τελέσθηκε στις 11 Ιουνίου 2024 την εσπέρα, ο Αναστάσιμος Όρθρος μετά της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίας Ζώνης στις Αγιές Παρασκιές Πεδιάδος, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα μετά του Πανοσ. Αρχιμ. π. Φιλοθέου Πηγιάκη και του Αρχιδιακόνου π. Μαρίνου Δασκαλάκη.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του προς το εκκλησίασμα αναφέρθηκε στα χαρμόσυνα μηνύματα της Αναστάσεως και ευχήθηκε καταλλήλως.

Τέλος εψάλλη το πολυχρόνιο, επί τοις σεπτοίς ονομαστηρίοις, του Παναγιωτάτου και Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων