21/12/2023 21/12/2023 Το Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων διένειμε από το χώρο του Πολιτιστικού Πολυκέντρου στο Αρκαλοχώρι, περί τα 700 (επτακόσια) και πλέον δέματα με τρόφιμα, σε αδελφούς, σεισμόπληκτους, εμπερίστατους και ανέργους. Όπως κάθε χρόνο και αυτή η διανομή των δεμάτων αγάπης έγινε με την...
21 Δεκεμβρίου, 2023 - 18:47
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2023 - 18:01

Διανομή δεμάτων από το Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Διανομή δεμάτων από το Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου

Το Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων διένειμε από το χώρο του Πολιτιστικού Πολυκέντρου στο Αρκαλοχώρι, περί τα 700 (επτακόσια) και πλέον δέματα με τρόφιμα, σε αδελφούς, σεισμόπληκτους, εμπερίστατους και ανέργους.

Όπως κάθε χρόνο και αυτή η διανομή των δεμάτων αγάπης έγινε με την μέριμνα του Πανοσ. Αρχιμ. Αγαθαγγέλου Γιανναράκη, αναπλ. Προέδρου του Δ.Σ. του Κέντρου Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής, και τη συμβολή των εφημερίων της Ι. Μητροπόλεως.

Η Ιερά Μητρόπολη, εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνετέλεσαν στη συγκέντρωση των τροφίμων και στη διανομή των δεμάτων.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τους επώνυμους και ανώνυμους αδελφούς για όσα προσέφεραν από το υστέρημά ή περίσσευμα τους και εύχεται σε όλους ευλογημένα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος 2024.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων