27/04/2024 30/04/2024 Το «Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής» της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, ενόψει της εορτής του Πάσχα διένειμε την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, από το χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Αρκαλοχώρι, περί τα εξακόσια (600) και πλέον δέματα με τρόφιμα και κρέας σε εμπερίστατους αδελφούς μας, σεισμόπληκτους, πτωχούς, νεόπτωχους, παιδιά και...
27 Απριλίου, 2024 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2024 - 0:51

Διανομή εκατοντάδων Πασχαλινών δεμάτων αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Διανομή εκατοντάδων Πασχαλινών δεμάτων αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Το «Κέντρο Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής» της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, ενόψει της εορτής του Πάσχα διένειμε την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, από το χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Αρκαλοχώρι, περί τα εξακόσια (600) και πλέον δέματα με τρόφιμα και κρέας σε εμπερίστατους αδελφούς μας, σεισμόπληκτους, πτωχούς, νεόπτωχους, παιδιά και ανέργους, οι οποίοι έχουν ανάγκη.

Από την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου εκφράζονται θερμές ευχαριστίες, στον υπεύθυνο Αρχιμανδρίτη Αγαθάγγελο Γιανναράκη, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου, στους εφημερίους της Ιεράς Μητροπόλεως και σε όλους όσους συνετέλεσαν στη συγκέντρωση των τροφίμων και στη διανομή των δεμάτων.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τους επώνυμους και ανώνυμους αδελφούς δωρητές, οι οποίοι από το υστέρημα ή το περίσσευμα τους, ενισχύουν τους σκοπούς του Κέντρου Αλληλεγγύης και εύχεται σε όλους καλή την Αγία Ανάσταση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων