28/07/2021 29/07/2021 Την Τρίτη 26 Ιουλίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη, στο Μοναστηράκι Μονοφατσίου, όπου τέλεσε στο νέο ανεγερθέν κλίτος της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου τον πανηγυρικό Eσπερινό, με την συμμετοχή του Πρωτοπρ. Σπυρίδωνα Φουκαράκη, Αναπλ. Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεώς και του διακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη, ενώ το αναλόγιο διακόνησε...
28 Ιουλίου, 2021 - 16:30
Τελευταία ενημέρωση: 29/07/2021 - 2:29

Εσπερινός Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στο Μοναστηράκι Μονοφατσίου

Διαδώστε:
Εσπερινός Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στο Μοναστηράκι Μονοφατσίου

Την Τρίτη 26 Ιουλίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη, στο Μοναστηράκι Μονοφατσίου, όπου τέλεσε στο νέο ανεγερθέν κλίτος της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου τον πανηγυρικό Eσπερινό, με την συμμετοχή του Πρωτοπρ. Σπυρίδωνα Φουκαράκη, Αναπλ. Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεώς και του διακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη, ενώ το αναλόγιο διακόνησε ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης.

Συμπροσευχόμενος παρέστη ο εφημέριος της Ενορίας, Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Καλογιαννάκης.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στις πολλές αρετές και τα χαρίσματα της τιμωμένης Αγίας και στο τέλος, αφού ευλόγησε τους άρτους, ανέγνωσε την σχετική ευχή για την ευλόγηση των μήλων.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων