18/03/2023 18/03/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 , χοροστάτησε στην Ενορία Αρχοντικού-Αλιτζανής, όπου τέλεσε την ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, μετά του εφημερίου Πρεσβυτέρου Εμμανουήλ Πνευματικάκη και του Αρχιδιακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη. Το Αναλόγιο διακόνησε ο Διάκονος Πέτρος Αράπογλου. Η ακολουθία έλαβε μέρος στον Ιερό Ναό...
18 Μαρτίου, 2023 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2023 - 20:24

Γ’ Χαιρετισμοί στην Ενορία Αρχοντικού-Αλιτζανής

Διαδώστε:
Γ’ Χαιρετισμοί στην Ενορία Αρχοντικού-Αλιτζανής

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 , χοροστάτησε στην Ενορία Αρχοντικού-Αλιτζανής, όπου τέλεσε την ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, μετά του εφημερίου Πρεσβυτέρου Εμμανουήλ Πνευματικάκη και του Αρχιδιακόνου Μαρίνου Δασκαλάκη.

Το Αναλόγιο διακόνησε ο Διάκονος Πέτρος Αράπογλου.

Η ακολουθία έλαβε μέρος στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου, διότι ο κεντρικός Ναός του Αγίου Ανδρέα επλήγη από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε καταλλήλως στο εκκλησίασμα ενώ ευχήθηκε καλό υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής με προσευχή και νηστεία.

Μεταξύ άλλων παρέστη ο πρ. Δήμαρχος Βιάννου και πρ. Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηρακλείου κ. Παύλος Μπαριτάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων