10/05/2024 14/05/2024 Σε Αναστάσιμο κλίμα, τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός στη Ζωοδόχο Πηγή στο Ίνι Μονοφατσίου την Πέμπτη της Διακαινησίμου, 9 Μαΐου 2024. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε του Εσπερινού και ομίλησε καταλλήλως στο εκκλησίασμα. Μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου...
10 Μαΐου, 2024 - 20:59
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2024 - 21:39

Η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στο Ίνι Μονοφατσίου

Διαδώστε:
Η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στο Ίνι Μονοφατσίου

Σε Αναστάσιμο κλίμα, τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός στη Ζωοδόχο Πηγή στο Ίνι Μονοφατσίου την Πέμπτη της Διακαινησίμου, 9 Μαΐου 2024.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας χοροστάτησε του Εσπερινού και ομίλησε καταλλήλως στο εκκλησίασμα.

Μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Τίτος Κοκολάκης καθώς και πλήθος πιστών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων