18/03/2019 18/03/2019 Τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης στο Αρκαλοχώρι ο Β’ Κατανυκτικός Εσπερινός της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ανδρέου και με την παρουσία του ιερού κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεώς, του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Ιωάννη Μιχελογιαννάκη και πολλών πιστών. Στον Εσπερινό παρέστη και ομίλησε, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου, ο Πρωτοσύγκελλος...
18 Μαρτίου, 2019 - 21:06
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2019 - 20:50

“Μεγάλη Τεσσαρακοστή – Μεγάλη συνάντηση”

Διαδώστε:
“Μεγάλη Τεσσαρακοστή – Μεγάλη συνάντηση”

Τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης στο Αρκαλοχώρι ο Β’ Κατανυκτικός Εσπερινός της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ανδρέου και με την παρουσία του ιερού κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεώς, του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Ιωάννη Μιχελογιαννάκη και πολλών πιστών. Στον Εσπερινό παρέστη και ομίλησε, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης κ. Αθανάσιος Καραχάλιος. Το θέμα της ομιλίας του ήταν «Μεγάλη Τεσσαρακοστή – Μεγάλη συνάντηση». Στο τέλος  της ομιλίας ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας ευχαρίστησε εγκαρδίως τον ομιλητή για την παρουσία του και τον εποικοδομητικό λόγο του, ευχήθηκε να διέλθουμε το υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής με υγεία και καλή πορεία προς τη Μεγάλη Εβδομάδα, το Θείο Πάθος και την Αγία Ανάσταση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων