01/04/2019 01/04/2019 Η πολυπληθής χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Χρύσανθος εκ Μαδύτου ο Προύσης», υπό τη διεύθυνση του π. Νικολάου Σταματάκη και την επιμέλεια της Ευαγγελίας Μαρκοπούλου συνοδεία μουσικών οργάνων, πραγματοποίησε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 μουσική εκδήλωση, με βυζαντινούς ύμνους της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Άνω Βιάννο . Η εκδήλωση...
01 Απριλίου, 2019 - 22:42

Μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Άνω Βιάννο

Διαδώστε:
Μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Άνω Βιάννο

Η πολυπληθής χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής «Χρύσανθος εκ Μαδύτου ο Προύσης», υπό τη διεύθυνση του π. Νικολάου Σταματάκη και την επιμέλεια της Ευαγγελίας Μαρκοπούλου συνοδεία μουσικών οργάνων, πραγματοποίησε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 μουσική εκδήλωση, με βυζαντινούς ύμνους της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Άνω Βιάννο .

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο κ. Στυλιανό Γεωργιαννάκη, Αρχιερατικό Επίτροπο της Δ’ Αρχιερατικής Περιφέρειας της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, με θέμα: «Ο Σταυρός του Χριστού και οι ληστές».

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας εξέφρασε την χαρά του για την επιτυχή και συγχρονισμένη απόδοση των ύμνων από την χορωδία της Σχολής, επαίνεσε τους εφημερίους και το εκκλησιαστικό συμβούλιο και ευχήθηκε στο Δήμαρχο Βιάννου κ. Πάυλο Μπαριτάκη, που έδωσε το παρών και σε όλους τους παρευρισκόμενους καλό υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και να εορτάσουμε αξίως τα Άχραντα Πάθη του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και την Αγία Ανάσταση.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων