17/09/2021 17/09/2021 Το απόγευμα της Πέμπτης, 16 Σεπτεμβρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας τέλεσε τον Εσπερινό επί τη εορτή της Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων αυτής Πίστεως, Αγάπης και Ελπίδος στα Ρουσσοχώρια Πεδιάδος. Στην ακολουθία συμμετείχαν ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Επιφάνιος Ζαχαράκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης, Αναπλ. Γενικός Αρχιερατ. Επίτροπος, ο Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Καπελλάκης, ο Οικονόμος Κίμων...
17 Σεπτεμβρίου, 2021 - 15:57
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2021 - 15:00

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στα Ρουσσοχώρια Πεδιάδος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου στα Ρουσσοχώρια Πεδιάδος

Το απόγευμα της Πέμπτης, 16 Σεπτεμβρίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας τέλεσε τον Εσπερινό επί τη εορτή της Αγίας Σοφίας και των θυγατέρων αυτής Πίστεως, Αγάπης και Ελπίδος στα Ρουσσοχώρια Πεδιάδος.

Στην ακολουθία συμμετείχαν ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Επιφάνιος Ζαχαράκης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης, Αναπλ. Γενικός Αρχιερατ. Επίτροπος, ο Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Καπελλάκης, ο Οικονόμος Κίμων Βλαστός και ο διάκονος Ευγένιος Γεωργαντακης, ενώ συμπροσευχόμενοι παρέστησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Μιχαήλ Κανιαδάκης και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Επίτροπος και εφημέριος της Ενορίας, Πρωτοπρεσβύτερος Πέτρος Ψυλλάκης. Το αναλόγιο διακόνησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Παπακανδεράκης, Αρχιερατικός Επίτροπος της Β’ Αρχιερ. Περιφέρειας και ο Οικονόμος Ιωάννης Καπελλάκης.

Ο Σεβασμιώτατος αφού μίλησε για τη βιωτή της Αγίας Σοφίας και το μαρτύριο των θυγατέρων αυτής, ευχήθηκε στο φιλάγιο εκκλησίασμα χρόνια πολλά και ευλογημένα.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων