04/02/2024 04/02/2024 Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, κατά την διάρκεια της χθεσινής Θείας Λειτουργίας, τέλεσε την εις πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου Κωνσταντίνου Παπαδάκη, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης Στον χειροτονητήριο λόγο του, ο π. Κωνσταντίνος ανέπεμψε ευχαριστήριο ύμνο και δοξολογία προς τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό. Ο Ποιμενάρχης απεύθυνε λόγους πατρικούς στον νεοχειροτονηθέντα, τόνισε...
04 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:53
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2024 - 16:42

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου τέλεσε την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου Κωνσταντίνου Παπαδάκη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου τέλεσε την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου Κωνσταντίνου Παπαδάκη

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας, κατά την διάρκεια της χθεσινής Θείας Λειτουργίας, τέλεσε την εις πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου Κωνσταντίνου Παπαδάκη, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκόπου Κρήτης

Στον χειροτονητήριο λόγο του, ο π. Κωνσταντίνος ανέπεμψε ευχαριστήριο ύμνο και δοξολογία προς τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό.

Ο Ποιμενάρχης απεύθυνε λόγους πατρικούς στον νεοχειροτονηθέντα, τόνισε την αξία και την αποστολή της Ιερωσύνης, ευχήθηκε ο Πανάγαθος Θεός να χαρίζει στο νέο πρεσβύτερο πλούσια τη χάρη Του και να τον αναδείξει άξιο εργάτη στον αμπελώνα της Εκκλησίας μας.

Το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο Άρχων Διδάσκαλος του Ψαλτήρος της του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας κ. Ιωάννης Δαμαρλάκης μετά της χορωδίας του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων