01/12/2020 01/12/2020 Στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου στο Αρχοντικό – Αλιτζανή, μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, ο οποίος χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό. Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του αναφέρθηκε στον βίο του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου. Στον Εσπερινό έλαβαν μέρος ο Πρεσβύτερος Ανδρέας Τσικανδυλάκης και ο Αρχιδιάκονος Κωνσταντίνος...
01 Δεκεμβρίου, 2020 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2020 - 10:10

Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός στο Αρχοντικό – Αλιτζανή

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός στο Αρχοντικό – Αλιτζανή

Στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου στο Αρχοντικό – Αλιτζανή, μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, ο οποίος χοροστάτησε στον πανηγυρικό Εσπερινό. Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του αναφέρθηκε στον βίο του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου.

Στον Εσπερινό έλαβαν μέρος ο Πρεσβύτερος Ανδρέας Τσικανδυλάκης και ο Αρχιδιάκονος Κωνσταντίνος Αρμενάκης, ενώ συμπροσευχόμενοι παρέστησαν εκ του ψαλτηρίου οι Πρωτοπρεσβύτεροι Ιωάννης Κοντάκης και Γεώργιος Χριστοδουλάκης Αρχιερατικός Επίτροπος Δ’ Αρχιερατικής Περιφέρειας και εκ του Ιερού βήματος ο Πρωτοπρεσβύτερος Μιχαήλ Λιαπάκης και ο Πρεσβύτερος Εμμανουήλ Πνευματικάκης, εφημέριος της Ενορίας.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων