12/02/2021 12/02/2021 Τον Άγιο Βλάσιο, Επίσκοπο Σεβαστείας εόρτασαν στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου. Επίκεντρο των εορτασμών ήταν το Αλάγνι της Επαρχίας Πεδιάδος όπου πανηγύρισε ο  Ιερός Ναός του Αγίου Βλασίου.  Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου τελέστηκε ο μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη κ. Ανδρέα. Στο Θείο λόγο του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στα μεγάλα...
12 Φεβρουαρίου, 2021 - 15:29
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2021 - 14:54

Στην αγάπη και την ταπείνωση του Αγίου Βλασίου στάθηκε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στην αγάπη και την ταπείνωση του Αγίου Βλασίου στάθηκε ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Τον Άγιο Βλάσιο, Επίσκοπο Σεβαστείας εόρτασαν στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου. Επίκεντρο των εορτασμών ήταν το Αλάγνι της Επαρχίας Πεδιάδος όπου πανηγύρισε ο  Ιερός Ναός του Αγίου Βλασίου. 

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου τελέστηκε ο μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη κ. Ανδρέα. Στο Θείο λόγο του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στα μεγάλα Χαρίσματα του Αγίου, την αγάπη και την ταπείνωσή του και παράλληλα ευχαρίστησε κλήρο και τον λαό για την παρουσία τους.

Στον Εσπερινό έλαβαν μέρος ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης, Αναπλ. Αρχιερ. Επίτροπος της καθ’ ημάς Μητροπόλεως, ο Οικονόμος Ανδρέας Τσικανδυλάκης και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης ενώ το ψαλτήριο διακόνησε ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελλάκης, συμπροσευχόμενος παρέστη ο εφημέριος της Ενορίας Οικονόμος Ελευθέριος Γερακάκης.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων