30/09/2021 30/09/2021 Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη στην Μάρθα Επαρχίας Βιάννου, όπου τέλεσε την εξόδιο ακολουθία του αειμνήστου Ιάκωβου Τζαγκαράκη στον Ιερό Ναού του Αγίου Νεκταρίου. Ο μακαριστός Ιάκωβος έχασε την ζωή του, την ώρα του φονικού σεισμού το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου, αφού καταπλακώθηκε από την στέγη...
30 Σεπτεμβρίου, 2021 - 9:33
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2021 - 9:34

Στην Εξόδιο Ακολουθία του Ιάκωβου Τζαγκαράκη ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στην Εξόδιο Ακολουθία του Ιάκωβου Τζαγκαράκη ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη στην Μάρθα Επαρχίας Βιάννου, όπου τέλεσε την εξόδιο ακολουθία του αειμνήστου Ιάκωβου Τζαγκαράκη στον Ιερό Ναού του Αγίου Νεκταρίου.

Ο μακαριστός Ιάκωβος έχασε την ζωή του, την ώρα του φονικού σεισμού το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου, αφού καταπλακώθηκε από την στέγη της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι.

Ο εκλιπών μετά από προσωπικό του τάμα προς τον Προφήτη Ηλία είχε αναλάβει να αποκαταστήσει τις ζημιές της εκκλησίας που είχαν προκληθεί από τους προηγούμενους σεισμούς.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος αφού μίλησε για τον χαρακτήρα και τη ζωή του εκλιπόντος εξέφρασε την θλίψη και την συμπαράστασή του και ευχήθηκε καλή δύναμη και την εξ’ ύψους παρηγορία στους οικείους του.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων