17/10/2019 17/10/2019 Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας λειτούργησε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ουτρέχτη. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών είχε ενημερώσει τον εφημέριο της Ενορίας π. Κωνσταντίνο, ο οποίος μετά των ενοριτών του υποδέχθηκε τον Μητροπολίτη κ. Ανδρέα και έστειλε συλλειτουργούς τον Αρχιδιάκονο του π. Φιλάδελφο και...
17 Οκτωβρίου, 2019 - 10:19
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2019 - 10:20

Στην Ουτρέχτη ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Στην Ουτρέχτη ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας λειτούργησε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ουτρέχτη.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών είχε ενημερώσει τον εφημέριο της Ενορίας π. Κωνσταντίνο, ο οποίος μετά των ενοριτών του υποδέχθηκε τον Μητροπολίτη κ. Ανδρέα και έστειλε συλλειτουργούς τον Αρχιδιάκονο του π. Φιλάδελφο και τον Διάκονο π. Γεώργιο, οι οποίοι μετά του π. Διοδώρου συλλειτούργησαν.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας ομίλησε επικαίρως, ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Βελγίου κ. Αθηναγόρα για τη φιλοξενία , για τη μέριμνα και την αποστολή των κληρικών από τις Βρυξέλλες, συνεχάρη τον εφημέριο π. Κωνσταντίνο και την οικογένειά του και το έργο που επιτελεί και ευχήθηκε κάθε ευλογία και έλεος από τον Κύριο στο πλήρωμα της Ενορίας.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων