29/06/2020 29/06/2020 Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Γλυφάδας κ. Γεωργίου Παπανικολάου ο νέος δρόμος που θα οδηγεί στο δημοτικό κοιμητήριο θα ονομάζεται «Μητροπολίτου Γλυφάδας Παύλου Α'». Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:  «Μητροπολίτου Γλυφάδας Παύλου Α’» Αυτή θα είναι η ονομασία του δρόμου που οδηγεί στο νέο δημοτικό μας κοιμητήριο, μετά από ομόφωνη απόφαση του δημοτικού μας συμβουλίου για...
29 Ιουνίου, 2020 - 14:36
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2020 - 13:50

«Μητροπολίτου Γλυφάδας Παύλου Α'» ο νέος δρόμος

Διαδώστε:
«Μητροπολίτου Γλυφάδας Παύλου Α'» ο νέος δρόμος

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Γλυφάδας κ. Γεωργίου Παπανικολάου ο νέος δρόμος που θα οδηγεί στο δημοτικό κοιμητήριο θα ονομάζεται «Μητροπολίτου Γλυφάδας Παύλου Α'».

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση: 

«Μητροπολίτου Γλυφάδας Παύλου Α’»
Αυτή θα είναι η ονομασία του δρόμου που οδηγεί στο νέο δημοτικό μας κοιμητήριο, μετά από ομόφωνη απόφαση του δημοτικού μας συμβουλίου για τον επί χρόνια Ιεράρχη της πόλης μας.

Σήμερα γιορτάζουμε τους Αποστόλους Πέτρο και Παύλο και τιμούμε τη μνήμη του πρώτου Μητροπολίτη της Γλυφάδας, του αειμνήστου Μητροπολίτη Παύλου.
Μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα προχωρήσουμε και στην τελετή για την ονοματοδοσία του δρόμου που κατασκευάσαμε για το Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας – για το οποίο και ο ίδιος αγωνίστηκε πολύ – σε οδό «Μητροπολίτου Γλυφάδας Παύλου Α’» και για την τοποθέτηση της επιγραφής.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων