15/10/2018 15/10/2018 Την Απελευθέρωση της πόλης των Γρεβενών από τον τουρκικό ζυγό και τον Μακεδονικό Αγώνα τίμησε η Ιερά Μητρόπολις Γρεβενών το Σάββατο και την Κυριακή 13-14 Οκτωβρίου. Με την τέλεση Θείων Λειτουργιών αλλά και επίσημες δοξολογίες ο πιστός λαός, κατά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον Θεό αλλά και να...
15 Οκτωβρίου, 2018 - 10:39

Π. Μελάς: Αξίζει να πεθάνεις για την Ελλάδα

Διαδώστε:
Π. Μελάς: Αξίζει να πεθάνεις για την Ελλάδα

Την Απελευθέρωση της πόλης των Γρεβενών από τον τουρκικό ζυγό και τον Μακεδονικό Αγώνα τίμησε η Ιερά Μητρόπολις Γρεβενών το Σάββατο και την Κυριακή 13-14 Οκτωβρίου.

Με την τέλεση Θείων Λειτουργιών αλλά και επίσημες δοξολογίες ο πιστός λαός, κατά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον Θεό αλλά και να θυμηθεί όλους όσοι θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Μακεδονίας, όπως και ο Εθνοϊερομάρτυρας Αιμιλιανός Γρεβενών. Κάτι που τονίστηκε ιδιαίτερα εφέτος με τα τελευταία λόγια του ήρωα Μακεδονομάχου Παύλου Μελά πως: «… Αξίζει να πεθαίνει κανείς για την Μακεδονία και την Ελλάδα», μια φράση που εισόδευε την συμμετοχή του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών και των παιδιών αυτής στην επίσημη παρέλαση της πόλης. Συμμετοχή που γι’ αυτόν τον λόγο ιδιαιτέρως συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων