15/01/2019 15/01/2019 Με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών γνωστοποιεί ότι θα ναυλώσει λεωφορείο προκειμένου όσοι το επιθυμούν να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία του Μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου. Ακολουθεί η ανακοίνωση: Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 στις 10 π.μ. θα αναχωρήσει λεωφορείο από την Ευαγγελίστρια για όσους επιθυμούν να παραστούν στην Εξόδιο...
15 Ιανουαρίου, 2019 - 12:21

Λεωφορείο από τα Γρεβενά για την Εξόδιο Ακολουθία του μακαριστού Μητρ. Σιατίστης

Διαδώστε:
Λεωφορείο από τα Γρεβενά για την Εξόδιο Ακολουθία του μακαριστού Μητρ. Σιατίστης

Με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών γνωστοποιεί ότι θα ναυλώσει λεωφορείο προκειμένου όσοι το επιθυμούν να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία του Μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 στις 10 π.μ. θα αναχωρήσει λεωφορείο από την Ευαγγελίστρια για όσους επιθυμούν να παραστούν στην Εξόδιο Ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου & Σιατίστης κυρού Παύλου.

Απαιτείται προεγγραφή στο βιβλιοπωλείο «Αναλόγιον».
Κόστος 5€

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων