03/01/2019 03/01/2019 Χαρμόσυνα ήχησαν οι καμπάνες του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Γρεβενών, κατά το πρωί της 1ης Ιανουαρίου 2019, μεγάλη εορτή της Περιτομής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, Βασιλείου του Μεγάλου, Αρχιεπισκόπου Καισαρείας αλλά και πρώτη ημέρα του νέου έτους 2019.         Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών, κ. Δαβίδ, προεξήρχε της Πανηγυρικής Αρχιερατικής...
03 Ιανουαρίου, 2019 - 20:45

Πρωτοχρονιά με χειροθεσία στα Γρεβενά (φώτο)

Διαδώστε:
Πρωτοχρονιά με χειροθεσία στα Γρεβενά (φώτο)

Χαρμόσυνα ήχησαν οι καμπάνες του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Γρεβενών, κατά το πρωί της 1ης Ιανουαρίου 2019, μεγάλη εορτή της Περιτομής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, Βασιλείου του Μεγάλου, Αρχιεπισκόπου Καισαρείας αλλά και πρώτη ημέρα του νέου έτους 2019.

 

 

 

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών, κ. Δαβίδ, προεξήρχε της Πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ενώ και πλήθος ευλαβών Γρεβενιωτών γέμισαν ασφυκτικά τον Μητροπολιτικό Ναό για να υποδεχτούν, με τις ευλογίες της Εκκλησίας μας, τη νέα χρονιά.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε Πρωτοπρεσβύτερο τον σεβαστό π. Βασίλειο Γρίδα, άμισθο ιερέα της Ι. Μητροπόλεως Γρεβενών, ο οποίος με νεανική διάθεση και αγωνιστικότητα προσφέρει τον εαυτό του στη διακονία της τοπικής Εκκλησίας, ενώ και όλο το εκκλησίασμα ευχήθηκε με χαρά το «άξιος».

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τελέστηκε Δοξολογία για την είσοδο εις το νέον έτος. Εν συνεχεία, ακολούθησε η ευλογία και η κοπή της Βασιλόπιτας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων