24/12/2018 24/12/2018 Σύσσωμος κλήρος και λαός της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών υποδέχτηκαν με την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια τα Πάντιμα Δώρα που προσέφεραν οι εξ Ανατολής Μάγοι στο νεογέννητο Θείο Βρέφος και στην Υπεραγία Θεοτόκο, κατά την προσκύνησή τους. Τα Τίμια Δώρα φυλάσσονται στην Ιερά Σταυροπηγιακή Μονή Αγίου Παύλου στον Άγιον Όρος. Η εορταστική πομπή διέσχισε την πόλη των Γρεβενών...
24 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:39

Στα Γρεβενά τα Τίμια Δώρα

Διαδώστε:
Στα Γρεβενά τα Τίμια Δώρα

Σύσσωμος κλήρος και λαός της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών υποδέχτηκαν με την πρέπουσα μεγαλοπρέπεια τα Πάντιμα Δώρα που προσέφεραν οι εξ Ανατολής Μάγοι στο νεογέννητο Θείο Βρέφος και στην Υπεραγία Θεοτόκο, κατά την προσκύνησή τους. Τα Τίμια Δώρα φυλάσσονται στην Ιερά Σταυροπηγιακή Μονή Αγίου Παύλου στον Άγιον Όρος.

Η εορταστική πομπή διέσχισε την πόλη των Γρεβενών και έφτασε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας. Ακολούθησε Δοξολογία και Πανηγυρικός Εσπερινός. Τα Τίμια Δώρα θα παραμείνουν στα Γρεβενά μέχρι και τις 28 Δεκεμβρίου 2018 με πλήθος ακολουθιών. Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοικτός από τις 7:30 π.μ. μέχρι τις 9:30 μ.μ. για την διευκόλυνση των ευλαβών χριστιανών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων