27/12/2018 27/12/2018 Την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018, εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, λειτούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βαροσίου, όπου και κήρυξε τον θείο λόγο. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας χειροθέτησε Οικονόμο τον Αιδεσιμώτατο π. Χρήστο Κουτσουρά, εφημέριο του Ιερού Ναού του...
27 Δεκεμβρίου, 2018 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2018 - 21:19

Χειροθεσία Οικονόμου στα Γρεβενά

Διαδώστε:
Χειροθεσία Οικονόμου στα Γρεβενά

Την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018, εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, λειτούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βαροσίου, όπου και κήρυξε τον θείο λόγο.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας χειροθέτησε Οικονόμο τον Αιδεσιμώτατο π. Χρήστο Κουτσουρά, εφημέριο του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Βαροσίου. Ο π. Χρήστος εμφανώς συγκινημένος δέχτηκε το Επιγονάτιο από τον Σεβασμιώτατο και όλο το εκκλησίασμα του ευχήθηκε από καρδιάς, «άξιος».

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων