27/05/2024 27/05/2024 Με μία όμορφη εκδρομή στην Παναγιά της Κλεισούρας έλαβε τέλος μια ακόμη δημιουργική χρονιά για τις κατηχητικές ομάδες της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών. Έχοντας για σύνθημα όλο το έτος την προτροπή του αποστόλου Παύλου να ενδυθούμε την πανοπλία του Θεού, οι κατηχητές δούλεψαν αρκετά στην καλλιέργεια εκείνων των αρετών που είναι απαραίτητα στην συγκρότηση αυτής της...
27 Μαΐου, 2024 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2024 - 16:38

Εκδρομή στην Παναγιά της Κλεισούρας από τις κατηχητικές ομάδες της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών

Διαδώστε:
Εκδρομή στην Παναγιά της Κλεισούρας από τις κατηχητικές ομάδες της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών

Με μία όμορφη εκδρομή στην Παναγιά της Κλεισούρας έλαβε τέλος μια ακόμη δημιουργική χρονιά για τις κατηχητικές ομάδες της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών.

Έχοντας για σύνθημα όλο το έτος την προτροπή του αποστόλου Παύλου να ενδυθούμε την πανοπλία του Θεού, οι κατηχητές δούλεψαν αρκετά στην καλλιέργεια εκείνων των αρετών που είναι απαραίτητα στην συγκρότηση αυτής της πανοπλίας. Λέξεις όπως: Αλήθεια, Δικαιοσύνη, Πίστη, Ειρήνη, Σωτηρία, λόγος του Θεού μεταμορφώθηκαν σε βίωμα, ώστε οι κατηχητές να είναι έτοιμοι σε κάθε πνευματικό πόλεμο και αγώνα. Ο αγώνας για απόκτηση περισσότερων αρετών θα συνεχιστεί πλέον στις κατασκηνώσεις το καλοκαιρινό.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων