28/01/2021 28/01/2021 Διαδικτυακή εορταστική εκδήλωση-ομιλία για τους Τρεις Ιεράρχες διοργανώνει το Σάββατο στις 7 το απόγευμα η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών σε συνεργασία με τις διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Γρεβενών. Καλεσμένος είναι ο εκπαιδευτικός κ. Ηλίας Λιαμής. Στην εκδήλωση θα συνδυαστεί η διδασκαλία των Τριών Ιεραρχών με το σύγχρονο θέμα: «Ο Απεγκλωβισμός από τον εγκλεισμό-Επιστροφή...
28 Ιανουαρίου, 2021 - 13:55

Ο Απεγκλωβισμός από τον εγκλεισμό-Επιστροφή στη ζωή

Διαδώστε:
Ο Απεγκλωβισμός από τον εγκλεισμό-Επιστροφή στη ζωή

Διαδικτυακή εορταστική εκδήλωση-ομιλία για τους Τρεις Ιεράρχες διοργανώνει το Σάββατο στις 7 το απόγευμα η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών σε συνεργασία με τις διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Γρεβενών. Καλεσμένος είναι ο εκπαιδευτικός κ. Ηλίας Λιαμής. Στην εκδήλωση θα συνδυαστεί η διδασκαλία των Τριών Ιεραρχών με το σύγχρονο θέμα: «Ο Απεγκλωβισμός από τον εγκλεισμό-Επιστροφή στη ζωή».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων