20/03/2021 20/03/2021 Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στη Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Θωμάς Νέστορας, την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ συνεχάρη θερμά τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή για την ανάληψη των καθηκόντων του μετά τις πρόσφατες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, ενώ μέσα...
20 Μαρτίου, 2021 - 23:07
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2021 - 23:14

Στον Μητροπολίτη Γρεβενών ο Αστυνομικός Διευθυντής Δυτ. Μακεδονίας

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Γρεβενών ο Αστυνομικός Διευθυντής Δυτ. Μακεδονίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στη Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Θωμάς Νέστορας, την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ συνεχάρη θερμά τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή για την ανάληψη των καθηκόντων του μετά τις πρόσφατες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, ενώ μέσα σε εγκάρδιο κλίμα συζητήθηκαν θέματα, σχετικά με την καθημερινότητα των πολιτών, την τρέχουσα επικαιρότητα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας και ζητήματα που εμπίπτουν στο πεδίο ενδιαφέροντος των τοπικών αστυνομικών και εκκλησιαστικών Αρχών.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων