11/03/2021 11/03/2021 Συγχαρητήριο μήνυμα στον Μίλτο Τεντόγλου απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου με άλμα στα 8 μέτρα και 35 εκατοστά. Δείτε την επιστολή του Σεβασμιωτάτου:  Από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου ήρθαν σε εμάς χαμόγελα, χαρά, προμήνυμα μιας άνοιξης που τόσο την έχουμε ανάγκη....
11 Μαρτίου, 2021 - 9:41
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2021 - 8:58

Συγχαρητήρια του Μητροπολίτη Γρεβενών στον Μίλτο Τεντόγλου

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια του Μητροπολίτη Γρεβενών στον Μίλτο Τεντόγλου

Συγχαρητήριο μήνυμα στον Μίλτο Τεντόγλου απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου με άλμα στα 8 μέτρα και 35 εκατοστά.

Δείτε την επιστολή του Σεβασμιωτάτου: 

Από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου ήρθαν σε εμάς χαμόγελα, χαρά, προμήνυμα μιας άνοιξης που τόσο την έχουμε ανάγκη. Ο Μίλτος Τεντόγλου για μια ακόμη φορά τίμησε τα Γρεβενά, ανέβασε την πατρίδα μας Ελλάδα στο βάθρο της πρωτιάς, μάς έδωσε την αφορμή να βγούμε από τα προβλήματά μας, τις δοκιμασίες μας, για να δούμε τι μπορεί να κάνει η δημιουργία, το πάθος ενός νέου ανθρώπου όταν βάζει στόχους και εργάζεται με επιμονή, εναντίον σε κάθε είδους αντιξοότητες, για να στεφθεί νικητής. Μίλτο σ’ ευχαριστούμε από την καρδιά μας και εύχομαι κάθε καλό, με υγεία και αμείωτη προσήλωση στο άθλημά σου και ο Χριστός να σε ευλογεί καθημερινά και παντοτινά.

Με εγκάρδιες ευχές

Ο Μητροπολίτης

Ο Γρεβενών Δαβίδ

Συγχαρητήριο μήνυμα και στην Ιωάννα Ζάκκα από τον Μητροπολίτη Γρεβενών: 

Η θαυμάσια επίδοση της δικιάς μας Ιωάννας Ζάκκα, της Γρεβενιώτισσας αθλήτριας, στο άλμα εις ύψος, με ένα καινούργιο ατομικό ρεκόρ μάς γέμισε χαρά και μάς έκανε υπερήφανους για μια ακόμη φορά. Βλέποντας την αθλήτριά μας, ένα νέο παιδί να αγωνίζεται δυναμικά και να υψώνεται υπερβαίνοντας κάθε είδους δυσκολίες, εμπόδια και προβλήματα, σε μια χώρα που δοκιμάζεται δεινά, πηγαίνουμε παραπέρα, παίρνουμε κουράγιο και δύναμη. Συγχαρητήρια και θερμές ευχές Ιωάννα και κάθε δύναμη στο έργο σου και στον αγώνα σου, ο Χριστός να σε ευλογεί καθημερινά και παντοτινά.

Με εγκάρδιες ευχές

Ο Μητροπολίτης

Ο Γρεβενών Δαβίδ

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων