20/06/2024 20/06/2024 Συγχαρητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ για την παράσταση της ΜΗΔΕΙΑΣ του Ευριπίδη από την Θεατρική Ομάδα “Εξ’ αμάξης”. “Στο Καστράκι, στο Υπαίθριο Θέατρο της πόλης μας, ένα σημαντικό τοπόσημο πολιτισμού, χθες σύσσωμη η πόλη, τα Γρεβενά παρακολούθησε, θαύμασε, χειροκρότησε την παράσταση της ΜΗΔΕΙΑΣ του Ευριπίδη από την Θεατρική Ομάδα “Εξ’ αμάξης”....
20 Ιουνίου, 2024 - 16:36
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2024 - 16:08

Συγχαρητήριο μήνυμα Μητροπολίτη Γρεβενών Δαβίδ

Διαδώστε:
Συγχαρητήριο μήνυμα Μητροπολίτη Γρεβενών Δαβίδ

Συγχαρητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ για την παράσταση της ΜΗΔΕΙΑΣ του Ευριπίδη από την Θεατρική Ομάδα “Εξ’ αμάξης”.

Στο Καστράκι, στο Υπαίθριο Θέατρο της πόλης μας, ένα σημαντικό τοπόσημο πολιτισμού, χθες σύσσωμη η πόλη, τα Γρεβενά παρακολούθησε, θαύμασε, χειροκρότησε την παράσταση της ΜΗΔΕΙΑΣ του Ευριπίδη από την Θεατρική Ομάδα “Εξ’ αμάξης”. Οι μαθήτριες και οι μαθητές από το 2ο Γενικό Λύκειο Γρεβενών, το 1ο Γυμνάσιο Γρεβενών και το 2ο Γυμνάσιο Γρεβενών μάς δίδαξαν όλους. Μάς δίδαξαν πολιτισμό, ήθος, ποιότητα. Φεύγοντας από το θέατρο αισθανόμασταν παρηγοριά, και μια χαρά για αυτό που είδαμε, την δημιουργία, την ομορφιά και τον αγώνα τους. Συγχαρητήρια από καρδίας σε όλα τα παιδιά μας που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, στους δασκάλους τους και σε όσους συνετέλεσαν σε αυτό το πραγματικά μοναδικό αποτέλεσμα“, είπε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων