21/06/2022 21/06/2022 Μία μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης και τα 100 της Μικρασιατικής Καταστροφής και με τίτλο: “Την Ρωμιοσύνη μην την κλαις” θα πραγματοποιήσουν από κοινού η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών. Η Συναυλία θα λάβει χώρα την Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022, στην Πλατεία Αιμιλιανού στις 8:30 μ.μ.,...
21 Ιουνίου, 2022 - 20:34
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2022 - 20:54

Την Ρωμιοσύνη μην την κλαις – Συναυλία κατά των εξαρτήσεων

Διαδώστε:
Την Ρωμιοσύνη μην την κλαις – Συναυλία κατά των εξαρτήσεων

Μία μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης και τα 100 της Μικρασιατικής Καταστροφής και με τίτλο: “Την Ρωμιοσύνη μην την κλαις” θα πραγματοποιήσουν από κοινού η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών.

Η Συναυλία θα λάβει χώρα την Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022, στην Πλατεία Αιμιλιανού στις 8:30 μ.μ., με ελεύθερη προσέλευση, ανήμερα της Ημέρας κατά των Εξαρτήσεων, για να μας υπενθυμίσει την μεγάλη ανάγκη εξάρτησης από τον πολιτισμό και όχι από ουσίες ή καταστάσεις.

Τα μουσικά σχήματα-Χορωδίες της Ιεράς Μητροπόλεως θα πλαισιώσουν η Παιδική Χορωδία της Ι.Μ. Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας, στα πλαίσια της συνεργασίας τους, μαζί με καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η Συναυλία θα μεταφερθεί στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων