23/01/2019 23/01/2019 Με πρόταση του Δ.Σ. του Σ.Σ.Κ. Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» πραγματοποιήθηκε (19/01) εόρτια σύναξη όλων των συνεργατών – εθελοντών, στο Κέντρο διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ι. Μ. Δημητριάδος, παράρτημα του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ», για να τους ευχαριστήσει έμπρακτα για τη σταθερή και αφοσιωμένη παρουσία τους κοντά του. Το «παρών» στο οικογενειακό αυτό αντάμωμα έδωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης κ....
23 Ιανουαρίου, 2019 - 10:50

Εορταστική σύναξη των εθελοντών του «Εσταυρωμένου»

Διαδώστε:
Εορταστική σύναξη των εθελοντών του «Εσταυρωμένου»

Με πρόταση του Δ.Σ. του Σ.Σ.Κ. Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» πραγματοποιήθηκε (19/01) εόρτια σύναξη όλων των συνεργατών – εθελοντών, στο Κέντρο διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ι. Μ. Δημητριάδος, παράρτημα του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ», για να τους ευχαριστήσει έμπρακτα για τη σταθερή και αφοσιωμένη παρουσία τους κοντά του.

Το «παρών» στο οικογενειακό αυτό αντάμωμα έδωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος. Συνεχάρη το Σύλλογο για τη μεγάλη κοινωνική του προσφορά, που έχει καταπλήξει και τον πλέον δύσπιστο και αποτελεί έναν σπουδαίο λόγο χαράς και υπερηφανείας για την Τοπική μας Εκκλησία. Σημείωσε, μάλιστα, εύστοχα πως αν το έργο αυτό το είχε αναλάβει ένας άλλος Οργανισμός, θα χρειαζόταν μακρόπνοους σχεδιασμούς και ιλιγγιώδεις προϋπολογισμούς για να διεκπεραιωθεί. Και ο «Ε» επιτελεί το εξαιρετικό αυτό κατόρθωμα, με μόνο τίμημα το περίσσευμα ή και το υστέρημα των ανθρώπων του.

Τον Σεβασμιώτατο ευχαρίστησαν εκ μέρους όλων ο Πρόεδρος π. Θεόδωρος και ο Αντιπρόεδρος κ. Λάμπρος Γιωτόπουλος, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους για την αμέριστη υποστήριξη και αγάπη του σε κάθε ανάγκη και αίτημα. Ζήτησαν, μάλιστα, η αρωγή αυτή να συνεχιστεί αδιατάρακτη. Ακολούθως, ο κ. Ιγνάτιος ευλόγησε τη βασιλόπιτα και ακολούθησε πλούσια εόρτια δεξίωση.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων