20/11/2018 20/11/2018 Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού στέκεται στο πλευρό των παιδιών των ειδικών σχολείων της περιφέρειας της στηρίζοντας το έργο και τις προσπάθειες των εκπαιδευτικών και των μαθητών. Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 επισκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας κλιμάκιο εκπαιδευτικών και μαθητών του εξαθέσιου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Βόλου και του Νηπιαγωγείου...
20 Νοεμβρίου, 2018 - 21:39
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2018 - 21:41

Η Ι.Μητρόπολη Δημητριάδος στο πλευρό των Ειδικών Σχολείων

Διαδώστε:
Η Ι.Μητρόπολη Δημητριάδος στο πλευρό των Ειδικών Σχολείων

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού στέκεται στο πλευρό των παιδιών των ειδικών σχολείων της περιφέρειας της στηρίζοντας το έργο και τις προσπάθειες των εκπαιδευτικών και των μαθητών.

Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 επισκέφθηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας κλιμάκιο εκπαιδευτικών και μαθητών του εξαθέσιου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Βόλου και του Νηπιαγωγείου για παιδιά με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές (αυτισμός).

Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν η Διευθύντρια του Δημοτικού κ. Αλεξάνδρα Δογκάκη.

Η κ. Δογκάκη μετέφερε τις ευχαριστίες εκπαιδευτικών και μαθητών των σχολείων για τη διάθεση, εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως, ειδικού οχήματος, προκειμένου οι μαθητές να μεταβαίνουν στο Κέντρο Ιππασίας στο Σέσκλο και να συμμετέχουν στα μαθήματα θεραπευτικής Ιππασίας.

Από την μεριά του, ο Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος εξέφρασε την ευαρέσκεια και τον θαυμασμό του για το έργο που επιτελείται στα εν λόγω σχολεία και υποσχέθηκε τη συνεχή αρωγή και συμπαράσταση της Τοπικής  Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων