11/01/2019 11/01/2019 Έκκληση απευθύνει η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, προκειμένου να συγκεντρωθούν κλινοσκεπάσματα, τα οποία θα διανεμηθούν, σε οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα, σε αστέγους, φυλακισμένους και άλλους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας. Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, υπάρχει άμεση και επείγουσα ανάγκη για κουβέρτες και παπλώματα, καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα, που θα είναι, όμως, καθαρά. Η συγκέντρωσή...
11 Ιανουαρίου, 2019 - 12:55
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2019 - 12:58

Ι.Μ. Δημητριάδος: Εκκληση για κλινοσκεπάσματα

Διαδώστε:
Ι.Μ. Δημητριάδος: Εκκληση για κλινοσκεπάσματα

Έκκληση απευθύνει η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, προκειμένου να συγκεντρωθούν κλινοσκεπάσματα, τα οποία θα διανεμηθούν, σε οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα, σε αστέγους, φυλακισμένους και άλλους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας.

Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, υπάρχει άμεση και επείγουσα ανάγκη για κουβέρτες και παπλώματα, καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα, που θα είναι, όμως, καθαρά. Η συγκέντρωσή τους θα γίνεται στους Ιερούς Ναούς του Βόλου και της Ν. Ιωνίας και στο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος (Θουκυδίδου 10), καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 9.00 π.μ. έως τη 1 το μεσημέρι.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων