25/09/2018 11/10/2018 Κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις «Ιδιόμελον» τα νέα εξαιρετικής αισθητικής, ποιότητας και ψυχωφελούς περιεχομένου Κατηχητικά Βοηθήματα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, για την νέα Ιεραποστολική χρονιά 2018-2019, που θα διανεμηθούν στα παιδιά της προσχολικής ηλικίας και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, που θα φοιτήσουν στα Κατηχητικά Σχολεία της Τοπικής μας Εκκλησίας. Το Κατηχητικό Βοήθημα για τα παιδιά...
25 Σεπτεμβρίου, 2018 - 11:36
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 12:47

Νέα κατηχητικά βοηθήματα από την Ι.Μ. Δημητριάδος

Διαδώστε:
Νέα κατηχητικά βοηθήματα από την Ι.Μ. Δημητριάδος

Κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις «Ιδιόμελον» τα νέα εξαιρετικής αισθητικής, ποιότητας και ψυχωφελούς περιεχομένου Κατηχητικά Βοηθήματα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, για την νέα Ιεραποστολική χρονιά 2018-2019, που θα διανεμηθούν στα παιδιά της προσχολικής ηλικίας και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, που θα φοιτήσουν στα Κατηχητικά Σχολεία της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Το Κατηχητικό Βοήθημα για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας έχει τίτλο «Μαθαίνω γράμματα του Θεού τα πράγματα».

Το Κατηχητικό Βοήθημα για τα παιδιά των τριών πρώτων τάξεων του Δημοτικού έχει τίτλο «Μικροί ήρωες μεγάλα μυστικά, γνωριμία με τις Παραβολές του Χριστού» και

Το Κατηχητικό Βοήθημα για τα παιδιά των τριών τελευταίων τάξεων του Δημοτικού έχει τίτλο «Τα Μυστικά Δώρα, γνωριμία με τα Μυστήρια της Εκκλησίας μας».

Αντιστοίχως κυκλοφόρησαν και τα Βοηθήματα για τους κατηχητές.

Συγγραφέας των κατηχητικών Βοηθημάτων είναι η κ. Πηνελόπη Μωραΐτου, που έχει και την παιδαγωγική επιμέλεια. Την εικονογράφηση ανέλαβε η κ. Πέγκυ Φούρκα, ενώ τη θεολογική επιμέλεια και τα βοηθήματα του κατηχητού ο κ. Ηλίας Λιαμής. Τον κατηχητικό σχεδιασμό υπογράφει ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης.

Τα κατηχητικά βοηθήματα και τα βοηθήματα των κατηχητών διατίθενται από το Βιβλιοπωλείο «Λύχνος» (Κ. Καρτάλη 160), ενώ το τηλέφωνο παραγγελιών είναι το 24210 32916.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων